Galeri

TAM GÜN TUR İSTANBUL TURU

1. DUR BEYLERBEYİ SARAYI-Bu muhteşem saray, 1861-1865 yılları arasında Sultan Abdülaziz döneminde mimar Sarkis Balyan ve Agop Balyan tarafından yaptırılmıştır. Tarzı Neo-Baroktur ve geleneksel Osmanlı tarzında tasarlanmıştır.

2. ÇAMLICA HILL- Çamlıca Tepesi, İstanbul'un en yüksek noktasıdır. İstanbul'un nefes kesici manzarasını sunar. Çamlıca tepesi, İstanbul'un Anadolu yakasında olduğu için Boğaziçi Köprüsü'nü geçip nefes kesen manzarasını deneyimleme fırsatı sunuyor.

3. ESKİ KORNA- (Türkçe Haliç). Bizans ve Osmanlı donanmasının ve ticari gemilerin toplandığı doğal bir limandır. İsmini, günbatımında güneşin yansımasından dolayı altın rengi ile parladığında suyun renginden gelmektedir.

4. BOĞAZ TURU-Yazlık evler, yalılar, tarihi yapılar, Osmanlı sarayları, Bizans dönemine ait yapıların görünümü

5. ANADOLU KAVAĞI (kontrol noktası anlamına gelir) Son varış noktası Yoros Kalesi ve Karadeniz'i görebileceğiniz Anadolu Kavağı'dır. Asya yakasında yer almaktadır

TAM GÜN TUR İSTANBUL TURU

TURLAR

İstanbul

İslam Müzesi, Sultan Ahmed Camii, Hipodrom, Sultan III.Ahmed Çeşmesi ve Kilise'yi ziyaret ettiğimiz yer İrene, Eyyafiye Müzesi ve İstanbul'un en ünlü ve en eski simge yapılarını ziyaret edeceğimiz kapalı çarşı.