Galeri

PARAŞUT

Sizi otelinizden aldıktan sonra yamaç paraşütü yapabileceğiniz ender bir bölge olan Tekirdağ'a doğru yola çıkıyoruz. Marmara Denizi'nin yukarısındaki yüksek kayalıklardan. Aşıklar ve atlama ve diğer sporlarla ilgilenen kişiler için deniz ve yüksek rakımları birleştirir. Bu bölgedeki ana spor, artık Türkiye'de bir bölge veya tek bir yerle sınırlı olmayan Yamaç Paraşütüdür.

 

Programımızdaki ilk şey yamaç paraşütü yapmaktır. Paraşütle atlayıp atladığımızda gökyüzündeki en güzel fotoğrafları çekebiliyoruz. Daha sonra dinlenmek için Kumbağ'a, ardından Tekirdağ'ın en iyi restoranlarından biri olan Uçak restoranına geçiyoruz. Sonunda İstanbul'a dönüyor ve sizi otelinize bırakıyoruz.

PARAŞUT

HİZMETLERİMİZ

Şehir içinde bulunduğu için İstanbul'a en yakın bölge Sabah otelden şehre hareket ettiğimiz Tagirdağ İstanbul'dan yaklaşık iki saat uzaklıkta bir yolda Öğle yemeği için uçak restoranına uğrarız. Bölgeye ulaşmak için yukarı çıkıp devam ediyoruz Yanıltıcı ve dağların güzelliğine ve uçmaya tanıklık ederek Ve Karadeniz'de spor yapabilirsiniz. Yüzmek de